cover
室内设计,商业空间,零售店,#Embrace the Nature

Towpath Shop | STUDIO GIMGEOSIL

STUDIO GIMGEOSIL,Release Time2021-11-24 10:39:52

Project information

Design:STUDIO GIMGEOSIL

Construction:STUDIO GIMGEOSIL

Site:9, Sowol-ro 2-gil, Yongsan-gu, Seoul, Republic of Korea

Area:83m²

Finish:Ceiling - exposed concrete, painting  l  Wall - gravel, stainless steel, exposed concrete  l  Floor - Solid matte epoxy

版权声明:本链接内容均系版权方发布,版权属于STUDIO GIMGEOSIL,编辑版本版权属于设计宇宙designverse,未经授权许可不得复制转载此链接内容。欢迎转发此链接。

Copyright Notice : The content of this link is released by the copyright owner STUDIO GIMGEOSIL. designverse owns the copyright of editing. Please do not reproduce the content of this link without authorization. Welcome to share this link.

© Kim Donggyu

In Towpath shop on the path along with the shore protection of London, there is a life that has melted with residents long last time. The Towpath connecting with the canal means greatly rather than a "simple road" to the residents who used to utilize a store using a Canal boat as a home. It has lost an existing function recently, however, Towpath has new intimate importance throughout its history. The clients planned store design based on experience in Towpath. He suggests an outdoor select shop that has diverse brands choosing the word 'Towpath' from 'connect' and 'link' and introducing a concept 'multiplex'. Especially, they want to visitors are impressed with the beautiful view and mood on the Towpath road at the branch cafe and feel nature sufficiently. To give attention to their needs, Studio Gimgeosil made space to refresh scenery using a transparent material and created an indoor place being open and free for a quiet park atmosphere. 

Open structure showing a nature calmly

© Kim Donggyu

The most important thing is the green scenery is coming inside of place. This place is covered with the whole side of windows that visitors can see the exterior at a glance. Making a smooth flow and incarnating display zone priorly from the edge, people can enjoy their scene and relax their feeling. 

© Kim Donggyu

In addition, the sense of space is very three-dimensional by embossed straight-line objects as a space component and widely crossed inside despite its minimalism. When you enter the space, the Display zone is stretched to the left with empty parts as if floating. Constructed soft and gloss materials, nature scenery, and interior view are covered. interestingly, the language of shape is joined creatively as manufacturing the dropping a mirror on the ceiling or linking the walls like a thin line form. 

© Kim Donggyu

In addition, The counter facing the display zone is a narrow and long appearance with an empty inside adding a sense closely. The client succeeds there has a drastic balance of engaging vertical and horizontal strong lines concentrated a reinforcement to realize a structure. Likewise, the display zone and counter integrated with structural aesthetics are meaningful and reveal Towpath's identity has motif from shore protection.

© Kim Donggyu

Abundant texture co-existed with fill and empty 

© Kim Donggyu

Towpath Shop is attractive while you are looking material plan which has tension and relaxation. First, space is used marvelous comparison with stainless steel based on the exposed concrete as the main material, and the space is planned to be firm and neat. Under the unified concept, properties add natural variation adjusting glazed steel and mirror. In particular, it is impressive to aim at the gorgeous light and silhouette of green plants on the soft surface to implant the scene. Because the combination of exposed concrete, stainless steel, and the mirror has a strong solid feel, there is a good balance for equipment made of transparent glass to use the pebble with a high density. Material that has a diverse temperature and sense of touch form a contract being fill and empty and tension and relaxation. Among the pebble column, display zone combined with the stainless panel make a different property contrast and with smoothing a refreshing sense, it captures the natural sensitivity. PB products are displayed here to show the shop's identity more clearly. In addition, an oak tree sliding door is installed behind the counter. Between stainless steel and exposed concrete give a gentle point and neutralize a feeling of heavy material. Therefore, space gives a sensitive impression dealing with material with various functions and shapes , and at the same time Towpath shop gives a life force with solidity and calmas a plant under shining sunlight.

Floor Plan © STUDIO GIMGEOSIL

Elevation (Right view) © STUDIO GIMGEOSIL

Elevation (Left view) © STUDIO GIMGEOSIL

Elevation (Front view) © STUDIO GIMGEOSIL

Elevation (Rear side view) © STUDIO GIMGEOSIL

Product gallery
fb72cbc95264de591049.jpg
38a15a1a99541178ad77.jpg
061b5c3a3124c069c73c.jpg
e47edb2794244e28f45f.jpg
d051acb11e745c08e009.jpg
a78d731eea7436da3855.jpg
2ba587250cf49b2a01c7.jpg
5cc18adb51e456d9e778.jpg
2b1877ae8cf4226a2701.jpg
e1ae70c195345b9bcc19.jpg
cd5956b3b92483b8de6d.jpg
c792945634c46dfa1fb0.jpg
ca6af1de8d04b0696cd5.jpg
3e019ffb9234865b822c.jpg
36f7fd47a564dec8b3c7.jpg
28f7dda742c470da7f46.jpg
a689c3c4e00408c89e15.jpg
93fab60e3844439b28ba.jpg
ccea538edb646f9981a5.jpg
9a8ad2731fd450582d0b.jpg
b231e097e75406c80754.jpg
6b47a13e08e4979971bb.jpg
6fbc51f3f484ddc8c5b7.jpg
db4727f66e04cccb0092.jpg
c057e333a644640a88ef.jpg
1e910e49f644f1db4758.jpg
9c8b05401da481ab0482.jpg
bfd52c7aa0f4d29acc09.jpg
49aa4e73d304a30b7467.jpg
tag
#Embrace the Nature
Comment
More similar topics
室内设计,商业空间,零售店,#nice rice

nice rice阿那亚概念店丨say architects

室内设计,餐饮空间,酒吧,#盒体窗景

邂逅I冰与火 精酿的微醺之夜丨上海时隅空间设计

室内设计,商业空间,会所,#时空交织,#超验

ARK方舟会所:逆转年华 生生不息丨VGC设计 陈卓

More projects published by the author
室内设计,餐饮空间,咖啡馆,#Dorae knot

DORAE KNOT Café | STUDIO GIMGEOSIL

室内设计,餐饮空间,咖啡馆,#Korean folding screen,#Korean-style house,#Hanok

Old Ferry Donut Cafe | STUDIO GIMGEOSIL

室内设计,餐饮空间,酒吧,#corky texture,#color of whisky

M+MS Bar | STUDIO GIMGEOSIL

Most popular
室内设计,餐饮空间,餐厅,#餐厅,#艺术空间,#甜品店

MOFUN

建筑设计,居住建筑,独户住宅

House with 5 retaining walls | 武田清明建築設計事務所

室内设计,酒店设计,度假酒店

石梅湾威斯汀度假酒店(The Westin Shimei Bay Resort)丨杨邦胜设计集团

Award(0)
Report(0)

Complete resource information

Help centerSearch for the projects and resource party you need around the world

Contact us

Report

Back to top