Restaurant La Hermosa de Alba | Zooco Estudio

Favorite
4,508
Release Time: October 14, 2020
PROJECT CREDITS

Project: Restaurant La Hermosa de Alba, Santander

Year: 2019

Team: Miguel Crespo Picot, Javier Guzmán Benito, Sixto Martín Martínez ZOOCO ESTUDIO (www.zooco.es)

Photograpgher: Imagen Subliminal

Construction: NIMBO PROYECTOS SL

Illumination: ZOOCO ESTUDIO (www.zooco.es)

Furniture: ZOOCO ESTUDIO (www.zooco.es)

SpainSantander

版权声明:本链接内容均系版权方发布,版权属于Zooco Estudio,编辑版本版权属于设计宇宙designverse,未经授权许可不得复制转载此链接内容。欢迎转发此链接。

Copyright Notice: The content of this link is released by the copyright owner Zooco Estudio. designverse owns the copyright of editing. Please do not reproduce the content of this link without authorization. Welcome to share this link.

© Imagen Subliminal

The Project is situated in Tetuan Street in Santander. It is one of the main spots of the gastronomy activity in the whole city where the traditional seafood restaurant are abundant. "La Hermosa de Alba" proposes a different cuisine, based on the product of the land and applying different culinary techniques, in a casual, innovative and fresh environment.

© Imagen Subliminal

© Imagen Subliminal

The place is small and is located in a building between blind walls. It is accessed from the north with a small facade, while the south facade faces a courtyard.

© Imagen Subliminal

Treatment of the walls in two colors is proposed. The gray ceramic floor continues through the vertical walls forming a high baseboard throughout the space, whereas the rest of the vertical walls and the ceiling are white, looking for a neutral, bright and functional essence.

© Imagen Subliminal

© Imagen Subliminal

The rectangular floor space is organized with a plot of parallel lines in its longitudinal direction, equidistant from each other. These “lines” are materialized by means of wooden slats that run continuously through the walls and ceiling.

© Imagen Subliminal

© Imagen Subliminal

The "lines" are broken to solve the different functional needs, such as running benches, high tables, storage areas, the bottle rack, etc. At the same time that they order elements, they sculpt the space, generating a multitude of perspectives and overlays of frames depending on the point of view in which we place ourselves.

© Imagen Subliminal

© Imagen Subliminal

A large central bar is presented as the main element of the space, is located in the middle of it and becoming the center of operations of the restaurant.

© Imagen Subliminal

The rest of the elements such as metal carpentry and lighting, continue with the formal linear premise, enhancing the game of overlapping patterns and geometries raised by the wooden slats.

© Imagen Subliminal

© Imagen Subliminal

© Imagen Subliminal

Only in specific places, such as the façade, the kitchen and the toilets, the ceramic tiles turned into bright colors and take importance, as opposed to the neutral and calm composition formed by the vaporized beech wood, the ceramic color cement gray and white rustic monolayer.

© Imagen Subliminal

© Imagen Subliminal

© Imagen Subliminal

© Imagen Subliminal

AXO

标签
# Interior Design # 餐厅设计 # 餐饮空间设计

About author

Comment

Case recommendationMore(0)

No Data