Portfolio Vinhos | Studium

Favorite
2,667
Release Time: February 22, 2021
PROJECT CREDITS

Project name: Portfolio Vinhos (Portfolio Vinhos . Head Office | studium . creative studio )

Office: studium

Architect: Sérgio Miguel Magalhães

Colaborator: Catarina Rodrigues, Hugo Martins, Miguel Barbosa e Tiago Nogueira

Website: www.studium.pt

Mail: sergio.magalhaes@studium.pt

LinkedIn: www.linkedin.com/company/studiumpt

Location: R. Terços, Vila Nova de Gaia, Portugal

Conclusion year: 2020

Build Area (m2): 873,28 m2 sqm

Client: Portfolio Vinhos

Photographer: Ivo Tavares Studio

Website from the photographer: www.ivotavares.net

Facebook: www.facebook.com/ivotavaresstudio

Instagram: www.instagram.com/ivotavaresstudio

Portugal

版权声明:本链接内容均系版权方发布,版权属于Studium,编辑版本版权属于设计宇宙designverse,未经授权许可不得复制转载此链接内容。欢迎转发此链接。

Copyright Notice: The content of this link is released by the copyright owner Studium. designverse owns the copyright of editing. Please do not reproduce the content of this link without authorization. Welcome to share this link.

© Ivo Tavares Studio

How to engage the narrative of such a long and diverse, yet repetitive topic? The wine, the product, the context, the view, the landscape, the this, the that. How to involve the values of the corporation, beyond the typical approach of the recurrent superficial display of values and mission statements?

© Ivo Tavares Studio

© Ivo Tavares Studio

© Ivo Tavares Studio

© Ivo Tavares Studio

© Ivo Tavares Studio

© Ivo Tavares Studio

Emotionally.

Theologically.

First, by implicating the emotional state in which we can relate ourselves with each individual space when we traverse the entire site. The creation of a continuous promenade of infinite proportions elongates the available space in the controlled delivery of the functional uses it proclaims, either of public availability or by detaining private access. This intention relates materials, views and engages a duly perspective of existence and multiple opportunities of use in an otherwise dull ordained program. Shadows are the final stroke, composing the texture of time in a very calm and relaxed habitat.

© Ivo Tavares Studio

© Ivo Tavares Studio

© Ivo Tavares Studio

© Ivo Tavares Studio

© Ivo Tavares Studio

Secondly, propose a detailed and sacred view of the relation between human and wine. A chapel, a podium, a place of worship and of savant proportions, used as a space reserved for appraisal. The most important room, at the core of the building, boldly scaralising the atmosphere with the elegance of a robust set of details and of the original design of each component. Designed to be a fine experience and not a raw statement, this eccentric condition of use goes further in the emotional relation between humans themselves. This project is an holistic exercise on what we expect to use from the space and what the space gets in return from us.

© Ivo Tavares Studio

© Ivo Tavares Studio

© Ivo Tavares Studio

© Ivo Tavares Studio

© Ivo Tavares Studio

Occupation Ground Floor

Occupation Room

标签
# Interior Design # Offices # 办公空间

About author

Comment

Case recommendationMore(0)

No Data