Nina Barcelona Restaurant | Liat Eliav design studio

Favorite
3,571
Release Time: March 26, 2021
PROJECT CREDITS

Studio Name:Liat Eliav design studio

Website:https://www.liateliav.com/

Firm Location:Barcelona

Client:Nina Barcelona

Area:65 m²

Location Marià Aguiló, 50, 08005 Barcelona

Photographer:Jose Hevia

Completion Year: 2020

SpainBarcelona

版权声明:本链接内容均系版权方发布,版权属于Liat Eliav design studio,编辑版本版权属于设计宇宙designverse,未经授权许可不得复制转载此链接内容。欢迎转发此链接。

Copyright Notice: The content of this link is released by the copyright owner Liat Eliav design studio. designverse owns the copyright of editing. Please do not reproduce the content of this link without authorization. Welcome to share this link.

© Jose Hevia

The space is characterized by traditional building features, which were important for the studio to maintain. The main goal was to reach the right balance between the authentic attributes that radiate warm and intimacy and the modern elements. This was achieved by uncovering the original building materials and leaving them exposed and raw in front of the high-end modern materials.

© Jose Hevia

The large windows allow the charm of the place to spill out in an inviting way for the people walking on the pedestrian and allow plenty of natural and pleasant light to get in at the same time.“Aldo Bernardi” large streetlamps installed on the stone wall have a dominant presence on a wall so powerful in its materiality and its height. Conversely, on the opposite wall small bulbs were installed to produce a balance.

© Jose Hevia

© Jose Hevia

Preserving the original painted ceiling creates an authentic entrance foyer. It is no coincidence that the color pink was chosen to cover the bar, which produces the connector between them.The harmonious tension is also reflected in the floor, terrazzo tiles were integrated in a smooth concrete floor.The exposed electrical pipes, the air conditioning systems and the technical lighting were chosen in a natural color to maintain the industrial look.

© Jose Hevia

© Jose Hevia

A round bar was designed in order to create an intimate atmosphere while sitting at the bar. Building the bar was challenging in itself, installing a rounded Carrera stone surface within rounded iron angles required perfect accuracy during production and installation.The bar was covered piece by piece from a roller shutter door.

© Jose Hevia

© Jose Hevia

Plan

标签
# Interior Design # 餐厅设计 # 餐饮空间设计

About author

Comment

Case recommendationMore(0)

No Data