La Vaca y la Huerta | Zooco Estudio

Favorite
4,007
Release Time: September 17, 2020
PROJECT CREDITS

ZOOCO ESTUDIO: Miguel Crespo Picot, Javier Guzmán Benito, Sixto Martín Martínez

Colabs: María Larriba Hombrados, Jorge Alonso Albendea

Photographer: Imagen Subliminal. Miguel de Guzmán – Rocío Romero Rivas

SpainMadrid

版权声明:本链接内容均系版权方发布,版权属于Zooco Estudio,编辑版本版权属于设计宇宙designverse,未经授权许可不得复制转载此链接内容。欢迎转发此链接。

Copyright Notice: The content of this link is released by the copyright owner Zooco Estudio. designverse owns the copyright of editing. Please do not reproduce the content of this link without authorization. Welcome to share this link.

© Imagen Subliminal

La Vaca y la Huerta is a new gastronomic space situated in Recoletos Street in Madrid. The name means “The cow and the orchard” and it talks about the main product of the restaurant and the starting point for us to start with the project.

© Imagen Subliminal

© Imagen Subliminal

© Imagen Subliminal

© Imagen Subliminal

The existing place had two surface finishes that the client did not want to change. The plasterboard surfaces and the brick walls. This is because of two reasons, the budget and the execution time of the project.

© Imagen Subliminal

© Imagen Subliminal

© Imagen Subliminal

Once these premises have been analyzed, the idea is to add layers of information to those finishes and create a new language and a common thread that gives the restaurant a new identity.

© Imagen Subliminal

© Imagen Subliminal

© Imagen Subliminal

© Imagen Subliminal

To do this, we create a metallic lattice that show the existing walls and it gives new features. The geometry of the lattice comes from an abstraction of the world of agriculture and livestock. This geometry is present in the closing perimeter structures in both worlds.

© Imagen Subliminal

© Imagen Subliminal

© Imagen Subliminal

© Imagen Subliminal

This lattice materializes in a natural oak wood in the areas of smooth walls and in black lacquered metal in the areas of the brick walls.

© Imagen Subliminal

© Imagen Subliminal

© Imagen Subliminal

The metallic structure is duplicated in some points to create the back bar station or storage spaces.

© Imagen Subliminal

© Imagen Subliminal

© Imagen Subliminal

On a material level, the project is completed with natural finishes such as oak wood in floors and baseboards, plaster in some vertical walls and, textile on the ceiling. This achieves a warm and bright environment, a very important characteristic since the local has little natural lighting.

© Imagen Subliminal

© Imagen Subliminal

标签
# Interior Design # 餐厅设计 # 餐饮空间设计

About author

Comment

Case recommendationMore(0)

No Data