JG HOUSE | Gilda Meirelles Arquitetura

A COUNTRYSIDE HOUSE SIGNED BY GILDA MEIRELLES ARQUITETURA MIX NATURAL MATERIALS AND INTEGRATES WITH THE FOREST

Favorite
4,065
Release Time: September 23, 2020
PROJECT CREDITS

Architecture: Gilda Meirelles Arquitetura(http://www.gildameirelles.com.br/)

Area: 1300m²

Year: 2013

Photography: Salvador Cordaro

Providers:

Landscaping: Catê Poli

Wooden Windows frames: Mado

Lighting: Lumini

BrazilSao Paulo

版权声明:本链接内容均系版权方发布,版权属于Gilda Meirelles Arquitetura,编辑版本版权属于设计宇宙designverse,未经授权许可不得复制转载此链接内容。欢迎转发此链接。

Copyright Notice: The content of this link is released by the copyright owner Gilda Meirelles Arquitetura. designverse owns the copyright of editing. Please do not reproduce the content of this link without authorization. Welcome to share this link.

© Salvador Cordaro

Located near São Paulo City, on a 9,000 m² area and with a long view of the surroundings, the JG HOUSE is a project signed by Gilda Meirelles Arquitetura. Made for a couple with many people and grandchildren, the purpose of the new home was to bring the family together for moments of leisure.

© Salvador Cordaro

© Salvador Cordaro

© Salvador Cordaro

© Salvador Cordaro

© Salvador Cordaro

© Salvador Cordaro

Based on an implantation aimed to enhance the two perspectives of the land – one of them facing a forest reserve - the house structure comprises large and integrated rooms, terrace and barbecue area for the family to spend most of the time, tv room, a suite with office, two bathrooms for the couple, four suites for the children and / or guests and two other large rooms to accommodate the children.

© Salvador Cordaro

© Salvador Cordaro

© Salvador Cordaro

© Salvador Cordaro

© Salvador Cordaro

© Salvador Cordaro

© Salvador Cordaro

The course taken was then to create warm and pleasant environments, creating a functional circulation even with such a large built area. This was solved by creating several blocks interconnected by a glazed gallery that overlooks the green throughout the route.

© Salvador Cordaro

© Salvador Cordaro

© Salvador Cordaro

© Salvador Cordaro

© Salvador Cordaro

The use of materials that integrate with nature and the country house climate predominates in this project, such as the use of wood in the frames and coverings, the natural stone on the facade, the clay tile and a lot of glass to give transparency and connect the house to the external area.

© Salvador Cordaro

© Salvador Cordaro

© Salvador Cordaro

© Salvador Cordaro

© Salvador Cordaro

© Salvador Cordaro

© Salvador Cordaro

© Salvador Cordaro

© Salvador Cordaro

© Salvador Cordaro

© Salvador Cordaro

© Salvador Cordaro

© Salvador Cordaro

© Salvador Cordaro

标签
# Architecture Design # Interior Design # Residential Architecture # 别墅设计

About author

Comment

Case recommendationMore(0)

No Data